Over ons

Wat ontzettend leuk dat je HuisdiervoedingOnline bezoekt! Mijn naam is José en ben van kleins af aan opgegroeid met dieren, mijn ouders hadden een paardenfokkerij en natuurlijk heb je op een boerderij ook honden en katten. Daar is de Liefde voor dieren dus ontstaan. Nu jaren later zijn mijn partner en ik neergestreken in het mooie rustige Drenthe, en  hebben besloten om met onze kennis en liefde voor dieren iets te gaan doen. Net als voor onze eigen diertjes ( mevr. Gremlin & dHr Poes) willen wij graag voor alle huisdieren de beste voeding en verzorging, want dat verdienen ze! Ze maken ons iedere dag weer blij.

Aangezien goede verzorging begint bij goede voeding ben ik mij hier meer in gaan verdiepen en heb zo dus een collectie samengesteld die veelal biologisch is en rijk aan eiwitten. Zo is in 2020 Huisdiervoedingonline ontstaan en met veel plezier kan ik zeggen dat we bezig zijn met groeien.

Wij houden alle onderzoeken omtrent dierenvoeding nauw in de gaten zodat we altijd van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte zijn.

Wij begrijpen heel goed dat het soms lastig is om de juiste keuze te maken. Het gaat tenslotte om de gezondheid van je dier en het aanbod is ook zo groot. Wij helpen je daar graag mee, met een stukje persoonlijk advies. Je kunt ons mailen, whatsappen of via Facebook een vraag stellen. Onze klantenservice staat voor je klaar tijdens kantooruren met vragen over onze producten, het plaatsen van een bestelling, verzending of retourneren en natuurlijk gratis voeding advies.

mvg

José van Huisdiervoedingonline