Bij Huisdiervoedingonline.nl heb je de keuze uit vijf betalingsmogelijkheden:

1. iDEAL

2. Paypal

3. Bankoverschrijving (vooraf betalen)

4. Creditcard (Mastercard, Visa)

5. Bancontact / Mister Cash

Let op: Alle betaling verlopen via onze payment service provider Mollie.

Betalen met IDEAL

Als je via iDEAL betaald word je na het plaatsen van de bestelling doorgeleid naar de betaalomgeving van iDEAL. Hier kun je jouw bank selecteren en vervolgens kom je direct in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank. De relevante gegevens zijn al ingevuld. Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed. Je ontvangt een bevestiging van de bank. Je keert terug naar Huisdiervoedingonline.nl, bestelling en betaling geslaagd!

Betalen met Paypal

Met paypal kun je heel eenvoudig betalen in onze webshop. Je selecteert Paypal als betaalmethode, nadat je de bestelling hebt bevestigd hoef je alleen nog maar jouw inloggegevens van Paypal in te vullen om de bestelling te betalen.

Betalen met Bankoverschrijving

Je kunt ook kiezen voor betaling via overschrijven per bank of giro. Afhankelijk van de bank kan het 2-4 werkdagen duren voordat de betaling door ons is ontvangen. Let op: hierdoor zal de levertijd aanzienlijk langer worden. Vermeld bij de overboeking altijd het ordernummer zodat een snelle verwerking van de betaling mogelijk is. Het ordernummer staat vermeld in de orderbevestiging!

Betalen met Credticard

Wij accepteren EuroCard/MasterCard en Visa. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, anders dan de kosten die jouw creditmaatschappij in rekening brengt.

Bancontact / Mister Cash

Voor de Belgische bankpashouders maken we gebruik van Mister Cash oftewel bancontact. Mister Cash is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van betaalmethode Mister Cash.